• <<< Terug

Oude plaatjes uit Sint Hubert

Ons eerste fotoboek van Sint Hubert was een succes. Hier zijn we blij mee, maar ook dankbaar dat zoveel mensen foto’s beschikbaar hebben gesteld. Zonder al die foto’s hadden we dit boek niet kunnen maken.

Houdt het werk van Heemschut Sint Huybert hiermee op? Zeer zeker niet. We zijn bezig met diverse zaken. We gaan door met het verzamelen van bidprentjes en rouwbrieven. Wekelijks voegen we nieuwe krantenknipsels toe aan onze collectie. Onze verzameling Gouden Bruidsparen wordt bijgehouden. We zijn ook bezig met de oprichting van een tweede historisch toeristisch informatiebord dat betrekking heeft op het Duits lijntje. We hebben nog tal van andere ideeën, zelfs meer ideeën dan mensen om ze uit te voeren, zo vertelde de voorzitter onlangs aan de telefoon. Dus jonge vutters of pas gepensioneerden, als jullie een leuke hobby zoeken die niet al je vrije tijd in beslag neemt, neem dan eens contact op met Heemschut Sint Huybert. Misschien kun jij onze groep verjongen en versterken. De eerstvolgende bijeenkomst van Heemschut Sint Huybert is op dinsdag 7 januari 2014 om 19.00 uur in De Jachthoorn.

Al enkele keren is er gevraagd of we een tweede fotoboek gaan maken. Waarschijnlijk wel! Maar ook daarvoor hebben we de medewerking van de inwoners van Sint Hubert nodig. We vragen dan ook met klem om foto’s van de huidige gezinnen en families, maar ook van diverse gebeurtenissen zoals sport en spel, carnaval, gilde, jubilea, etc. Hoe meer verschillende foto’s we ontvangen, hoe mooier het boek kan worden. Wij vragen niet om foto’s af te staan, we zijn blij als we ze mogen scannen.

Als u met Kerst of Nieuwjaar bij elkaar zit, haal dan die oude schoenendoos eens van zolder. Aan gesprekstof heeft u dan geen gebrek en u vindt dan zeker een aantal foto’s die wij graag zouden hebben.

Tot slot, op zijn Brabants: unne Zalige Kerstmis en un Zalig Neejaor!

Reacties zijn gesloten.